Bee You logo

Verandering nodig in je leven? Ik moedig je aan om de nodige stappen te zetten

Contacteer me

Elke persoon die ik begeleid is voor mij als een open boek. Misschien zijn er al vele hoofdstukken gepasseerd, wij beginnen met een nieuw, onbeschreven deel.

Je zal je boek verder invullen aan de hand van eigen gewaarwordingen die worden beleefd of de inzichten die je verwerft tijdens de sessie(s) en de oefeningen die thuis worden verdergezet. 

Contacteer me bij voorkeur via onderstaand contactformulier. Ik help je graag met je nieuwe hoofdstuk.

Griet Vermeiren
Tel.: 0495 47 73 86
vzw Bee You

Volg me op:

Ik heb het geluk gehad om Griet te ontmoeten bij het prille begin van haar stemcoaching. Ik voelde met mijn ellebogen dat ik veel van haar zou kunnen opsteken over mezelf. Of eigenlijk moet ik zeggen "via" haar. Want als je naar haar gaat voor een sessie, dan doe je dat om jezelf beter te leren kennen en daarmee dan aan de slag te gaan. En voor zo ver ik weet en voel gebeurt dat vanuit haar intuïtie én heel aandachtig luisteren naar de klank die ik maak en kijken naar mijn houding en bewegingen, van waaruit ze dan ter plekke een nieuwe oefening distilleert. Ongemerkt verandert mijn klank, tot ik het zelf ook merk. Bijna ontstellend en heerlijk tegelijkertijd!!!

Bob

vzw Bee You
Griet Vermeiren
Koninkrijk 37, 2200 Morkhoven
On. 0838.632.207, RPR Antwerpen, afd. Turnhout

Volg Bee You op
Facebook  I  LinkedIn

 

Privacybeleid  I  Cookiebeleid