Bee You logo

Leer weer luisteren. Niet enkel met je verstand maar met je hele lichaam

In balans

Harmonie in je lichaam
door te luisteren

Vaak ervaar ik dat mensen echt slechte luisteraars zijn. Meer en meer wordt het oor gewoon genegeerd. Muziek staat overal luid, er is een overstimulatie van onze oren waardoor we meer en meer verwijderd geraken van ons ware zelf. We verliezen ons in de akoestische chaos die er heerst...

Meer nog, wist jij dat wat we horen krachtig gelinkt is aan hoe we ons voelen? Waarom vertrouwen we meer onze ogen dan onze oren. Terwijl onze oren ervoor zorgen dat cellen in ons goed of slecht vibreren, ze een scala aan ervaringen activeren binnen in ons die veel verder reiken dan de mogelijkheden van onze ogen. Natuurlijk hebben we beiden nodig in ons leven. Maar, veel te vaak wordt er voorbij gegaan aan de informatie die komt vanuit ons horen. Die informatie die rechtstreeks geregistreerd wordt in ons zijn.

"Het “complete” luisteren is zeer belangrijk als we ons goed willen voelen. Zowel binnen onszelf als in onze omgeving."

Klankwerk

Doorheen mijn klankwerk wil ik je terug leren luisteren. Niet enkel met je verstand maar met je hele lichaam. Dit “complete” luisteren is zeer belangrijk als we ons goed willen voelen. Dit zowel binnen onszelf als in onze omgeving met bv teamleden, familie, vrienden. Deze gezonde afstemming of balans tussen zowel buiten als binnen horen biedt het antwoord op het optimaal functioneren van elk levend organisme waarvan de cellen informatie delen door resonantie = impulsen. Wanneer er harmonie is rondom ons en in het lichaam vibreren onze cellen op die manier dat het dissonante wordt geminimaliseerd.

Wanneer we ons niet goed voelen, we uit de toon vallen of disharmonie ervaren binnen onszelf of onze omgeving wordt de communicatie tussen onze cellen verstoord en soms zelfs afgebroken. Hierdoor ontstaat ziekte. Zowel fysieke als geestelijke ziekten kunnen een gevolg zijn van een gebrek aan harmonie in het lichaam. Nu in dit geval zou ik graag een brug willen slaan tussen onze gewone geneeskunde en de werkvormen die ik hanteer. 

Leer luisteren
naar je hele lichaam

Doorheen mijn klank - en stemwerk gaan we in eerste instantie terug leren luisteren. Niet enkel met je verstand maar met je hele lichaam. Ik help je om een helder inzicht te krijgen dankzij:

mindful hatha yoga - Bee You

Yoga

Verhoog je zelfwaardering. Voor iedereen die op een rustige manier de verbinding wil maken tussen lichaam en geest.

Zachte Yoga
Mindful Hatha Yoga

Klankbeleving

Via zacht pulserende aanrakingen, aangevuld met specifieke klankfrequenties, worden aanwezige blokkades opgeheven.

Krijg weer energie

Stemcoaching

Voor iedereen die graag zingt, zijn of haar stem wil ontwikkelen en zich wil verdiepen in het klank georiënteerd zingen.

Bevrijd je stem

vzw Bee You
Griet Vermeiren
Koninkrijk 37, 2200 Morkhoven
On. 0838.632.207, RPR Antwerpen, afd. Turnhout

Volg Bee You op
Facebook  I  LinkedIn

 

Privacybeleid  I  Cookiebeleid